Nu ook akoestische wandpanelen bij Peters Interieur

Akoestische wandpaneel Comfort

Creëer zelf een perfecte akoestiek in de ruimte. De Comfort wandpanelen zien er modern en natuurlijk uit. De houten latten (MDF) zijn afgewerkt met een fineerlaag van echt geborsteld hout. De zwarte viltlaag aan de achterzijde zorgt voor een perfecte akoestiek. De Comfort is beschikbaar in vier kleuren. De afmeting is 2500 x 30 x 15mm. Kom ze bekijken in onze winkel.

Akoestische wandpaneel Professional

Creëer zelf een perfecte akoestiek in de ruimte. De Professional wandpanelen zien er modern en natuurlijk uit. De houten latten (MDF) zijn afgewerkt met een fineerlaag van echt geborsteld hout. De viltlaag aan de achterzijde zorgt voor een perfecte akoestiek. De Professional is beschikbaar in vier kleuren. De afmeting is 2500 x 60 x 29mm. Kom ze bekijken in onze winkel.

Stix: creëer je zelf je wand met latten

Nu bij ons in het assortiment Stix. Creëer zelf een unieke wand. De houten latten (MDF) zijn afgewerkt met een fineerlaag van echt geborsteld hout. Stix is beschikbaar in twee houtkleuren. Creeer een uniek plafond door de Stix te combineren met ledverlichting. De afmeting is 2500 x 34,5 x 9mm. Kom ze bekijken in onze winkel.