Sunway®

Breng sfeer in huis met SUNWAY® raamdecoratie

Sunway®

Sunway®

Exclusieve raambekleding

Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw interieur. SUNWAY® raambekleding laat u spelen met licht. Maar raambekleding is tegelijkertijd ook functioneel: het zorgt ervoor dat hinderlijk zonlicht en warmte buiten gehouden wordt en dat uw privacy gewaarborgd wordt. SUNWAY® raambekleding biedt de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. 

Onze Collectie

Houten Jaloezieën – Dé natuurlijke sfeermaker bij Peters Interieur

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert meteen een warme, behaaglijke sfeer in jouw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Hout is toepasbaar in vele interieurstijlen, van romantisch tot Scandinavisch, van stoer tot design. Maak je keuze uit een prachtig aanbod van SUNWAY® in geverfde tinten, met veel wittonen en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede serie aan natuurlijke beitskleuren. Naast de standaard zijdeglans finish zijn veel kleuren ook leverbaar met een hoogglans of matte finish. Laat je inspireren bij Peters Interieur.

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Nubus® Shades

Gloednieuwe eyecatcher

Peters Interieur helpt graag om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en warmte. Denk hierbij aan Nubus® Shades leverbaar als paneel- en rolgordijn en wordt gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Maak kennis met deze nieuwe eyecatcher van SUNWAY® in jouw interieur!

 

Luxaflex® Horren koop je in de regio Oudewater, Bodegraven en Woerden

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® Horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing. Faay Wonen is nieuwsgierig naar jouw wensen en adviseert je graag!

interieuradvies

Faay wonen, we dress your home.

Faay Wonen is dé specialist op het gebied van maatwerk vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters en wandbekleding. Wij kijken graag samen met u in onze showroom naar de mogelijkheden bij u thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook